18. jan. 2011

Glømme meg heilt ud???

Å ja! Det gjere eg!! Og det heilt sjukt møye og....

Sorry, sorry, sorry!! Har nesten ikkje tid til å skriva her på bloggen. HALLO, eg har jo ikkje skreve si i august! Det e heilt forferdeligt!!!!!!!!!! Men då får eg vel ta ein liten oversikt då:

I jula var eg og familien min i Etiopia. Ganske kjekt faktisk, emm, utenom det mesta av kjøringå då ;) me va i Addis, Gonder, Aksum og Lalibela (dei mest kjente plassane i Etiopia). Me feirte nyttårsafta i Aksum, men uten raketta og sånt i år. Me kom heim til Nairobi fredag 7.januar. Tirsdag 11.januar begynte me på skulen med halve dag. Seinare på ettermiddagen va eg hjå tannlegen og opererte, for å få ned ei hjørnetann. Det gjekk greitt!

Og før jul så va det 'try-outs' for fotball for jentene og basketball for guttane. Eg va med på 'try-outen' for fotballen, og gjett ke? Eg kom med!!! Så dette semesteret har eg: Algebra, norsk, engelsk, biologi, verdens historie, lunsj, gym og bibel. Så e skulen slutt, men for dei som e med på sport har det itte skulen! Så det har blitt ennå seinare enn før jul før eg kjeme heim igjen. MEN, leksene og arbeidet på skulen går møye fortare nå. Har vel kanskje blitt litt bedre i engelsk og forstår møye meire ke eg skal gjera.

Eg glede meg til skulen slutte til sommaren! Tenk, me slutte faktisk i slutten av MAI! Heilt annerledes enn i Norge...Og så begynne me ikkje før rundt 10.august igjenn ;) :)

Eg glede meg og til april, for då får me masse besøk frå Norge, fordi eg skal konfirmera meg :) JIPPI! :) Blir kjekt med besøk frå Norge :) For dei som ikkje vett det, e det altså lov til å komma å besøka meg en gong :) Hadde vore kjekt med besøk frå nogen i klassen for eksempel!!

Men nå må eg gå og legga meg! Skal jo på skulen imårå og. Me snakkes igjen snart, skal prøva å huska det!!!

-Kamilla

3 kommentarer:

 1. Hei! Jeg har kjempe lyst å komme til deg i sommerferien, men får ikke lov (tror jeg) av mor og far... Jeg skal mase så mye jeg kan!! Savner deg syykt! KGID <3 !

  SvarSlett
 2. Fint å høre litt om hvordan det går med deg, Kamilla. Gleder meg til å komme på besøk i April.
  -Marie

  SvarSlett
 3. hei! <3 savne bloggingå di, ser fram te det innglegget som kanskje sko komma idag :D!<3
  kjempe glad i deg<3
  -ingvild

  SvarSlett